Alviina

Europarlamentaarikko

Alviina

 
 
Alviina__highres_Joensalo-6_Highres_v2.jpg

Alviina Alametsä

Hei! Olen 31-vuotias europarlamentaarikko ja kaupunginvaltuutettu Vuosaaresta. Minulle tärkeimpiä tavoitteita ovat rauhan ja ihmisoikeuksien puolustaminen, ilmastokriisin ratkaiseminen sekä mielenterveyden ja hyvinvoinnin edistäminen. Euroopan unionin historian tärkeimpiä saavutuksia on konfliktien kitkeminen alueeltaan ja haluankin entisestään vahvistaa EU:n roolia ihmisoikeuksien ja rauhan puolustajana.

Helsingin kaupunginvaltuustossa olen tehnyt useita aloitteita esimerkiksi mielenterveyspalveluiden, luonnonsuojelun ja yhdenvertaisuuden eteen. Aloitteeni pohjalta on avattu mm. kolme maksutonta, avointa Mieppi-mielenterveysklinikkaa, ja aloitettu kouluissa kokeilut kiusaamisvilkusta, maksuttomista kuukautisvälineistä ja tunnetaitojen opetuksesta.

Haluan vaikuttaa käytännön tekojen kautta ja ihmisten ideoita kuunnellen - tervetuloa mukaan tukitiimiin! Rakennetaan yhdessä EU, joka parantaa ihmisten arkea, ja jonka edelläkävijyydestä voimme olla ylpeitä.

Tavoitteeni

RATKAISTAAN ILMASTOKRIISI - YHDESSÄ

Suojellaan luontoa. Irrotetaan Eurooppa fossiilisista polttoaineista ja luovutaan ympäristölle haitallisista tuista. Siirretään Eurooppa raiteille: se, että lento on junaa halvempi, on politiikkaa.  Tehdään EU:sta vastuullisuuden edelläkävijä, joka ajaa määrätietoisesti vahvaa kansainvälistä ilmastopolitiikkaa.  

RAUHAN JA IHMISOIKEUKSIEN EUROOPPA

Nostetaan yhdenvertaisuus, tasa-arvo, rauhaa rakentava ulkopolitiikka ja ihmisoikeudet EU:n tavoitteiden kärkeen. Panostetaan kehitysyhteistyöhön ja kriisiapuun. EU:n roolia siltojen rakentajana tulee vahvistaa, jotta voimme tehokkaasti ratkaista globaaleja haasteita ja konflikteja.  

HYVINVOINTI, TERVEYS JA PERUSOIKEUDET KESKIÖÖN

Rakennetaan  sosiaalisesti ja ekologisesti kestävä talousjärjestelmä. Edellytetään parempaa yritysvastuuta, ja kitketään veronkierto. Käytetään julkisia varoja kestävästi luonnon ja ihmisten hyvinvointiin, koulutukseen, mielenterveyteen, toimeentuloon ja perusoikeuksien vahvistamiseen.


===================================================================

Minut löydät myös Youtubesta

===================================================================

_81A0304.jpg